Husen Advokater søger advokatfuldmægtig

Husen Advokater søger en advokatfuldmægtig til at bistå vores teams indenfor fast ejendom, selskabsret og transaktioner gerne til start 1. februar 2019 eller hurtigst muligt. Om du er nyuddannet, afslutter kandidaten til her til vinter eller har erfaring som fuldmægtig eller lign. er underordnet for den rette kandidat, så længe du har en stor interesse for eller tidligere erfaring med fast ejendom. .

Husen Advokater er et specialekontor inden for fast ejendom og erhvervsret. Vi vægter fagligheden højt, og har et uformelt arbejdsmiljø med fokus på fagligt samarbejde og udvikling. Vores kontor består på nuværende tidspunkt af 32 medarbejdere, herunder 11 advokater, 5 advokatfuldmægtige og 6 studenter.

Stillingen kræver høj grad af selvstændighed og medfører gode muligheder for faglig specialisering, herunder førelse af retssager.

Dine arbejdsopgaver vil alle ligge inden for fast ejendom, herunder især i forbindelse med transaktioner og udvikling af udlejningsejendomme, men du kan i mindre omfang forvente at få opgaver inden for kontorets andre specialer.

Vi forventer, at du: 

  • har en stor interesse for fast ejendom

  • kan arbejde selvstændigt og effektivt uden at gå på kompromis med grundighed

  • sætter en ære i høj faglighed

  • er en udpræget holdspiller

  • er god til at bevare overblikket

Ansøgning vedlagt karakterbogsudskrift og andre relevante dokumenter sendes til advokat Katja Paludan på nl@husenadvokater.dk senest den 20. december 2018. Jobsamtalerne vil fortrinsvis blive afholdt primo januar.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte advokat Katja Paludan på tlf. 33 32 26 26.

Du kan læse mere om Husen Advokater på www.husenadvokater.dk.