12.01.23

3 minutter
med Asger

Fra årsskiftet indtrådte Asger Birkegaard som associeret partner hos Husen Advokater. Vi har derfor stillet ham tre korte spørgsmål, der kan gøre dig klogere på ham.

· Hvad har ført dig hertil?
Jeg startede hos Husen Advokater tilbage i 2013 som stud.jur. Nu 10 år efter er jeg blevet associeret partner – så man kan vel næsten sige, at jeg er opvokset her. Når man hver dag arbejder med noget, som man synes er spændende, så flyver tiden afsted. Det har været en fantastisk rejse både personligt og fagligt, hvor jeg har fået mulighed for at udvikle mig og specialisere mig inden for entreprise-, erstatning- og forsikringsret.

· Hvad er dine forventninger til din nye rolle?
Jeg ser det som en virkelig spændende mulighed, hvor jeg får lov til at komme tæt på de strategiske beslutninger - og dermed også blive en endnu større del af Husen Advokaters udvikling. Med andre ord kommer jeg tættere på maskinrummet. Noget som jeg virkelig ser frem til.

· Hvad er det bedste ved at være en del af Husen Advokater?
Jeg sætter stor pris på det gode arbejdsmiljø og fællesskab. For mig er mange af mine kollegaer også mine nære venner. De mange sociale arrangementer bidrager både til det sociale sammenhold, men også det faglige. Vi er altid villige til at hjælpe hinanden, når vi får sager ind. Rent fagligt får jeg også nærmest et kick ud af at løse komplekse opgaver, hvor vi skal tænke ud af boksen for at finde den bedste løsning.

Tak til Asger for indblikket! Og stort tillykke med den nye titel.