25.01.23

3 minutter
med Casper

Casper Kowalczyk indtrådte fra årsskiftet som associeret partner hos Husen Advokater. Vi har derfor stillet ham et par korte spørgsmål – læs med her!

· Hvordan er du nået hertil i din karriere?
Jeg har knap 10 års erfaring fra forsikringsbranchen. Senest som intern advokat, hvor jeg blandt andet arbejdede med entrepriseret, rådgiveransvarsforsikring, samt skadesager. Dette var baggrunden for, at jeg i 2018 startede hos Husen Advokater. Her beskæftiger jeg mig hovedsageligt med konfliktløsning indenfor entrepriseret, erstatningsret, samt forsikringsret.

· Hvad er dine forventninger til din nye rolle?
I min nye rolle ser jeg frem til at bistå og forhåbentlig udvikle samarbejdet med vores klienter. Herudover glæder jeg mig til fortsat at være med til at styrke og udvikle det interne samarbejde.

· Hvad er det bedste ved at være en del af Husen Advokater?
Jeg sætter stor pris på vores faglighed. Vi er højt specialiserede inde for vores arbejdsområder: entrepriseret, rådgiverret, samt erstatnings- og forsikringsret. Herudover har vi tætte og mangeårige samarbejder med flere af vores klienter, hvilket gør, at vi kan yde en meget målrettet og effektiv rådgivning.

Stort tillykke til Casper!