28.06.23

Tiltrækning og fastholdelse
af talenter i advokatbranchen

Husen Advokater er blevet udvalgt til at deltage i en vigtig arbejdsgruppe for at styrke tiltrækning og fastholdelse af talenter i advokatbranchen.

Vi er stolte af at meddele, at Husen Advokater er blevet udvalgt til at deltage i en vigtig arbejdsgruppe, der er nedsat af Danske Advokater. Arbejdsgruppen vil fokusere på at finde løsninger og initiativer, der kan hjælpe med at fastholde medarbejdere i advokatbranchen.

Da der er over 7.200 advokater i Danmark, er det afgørende at tage fat på udfordringerne ved at fastholde talentfulde medarbejdere. Arbejdsgruppen består af 13 medlemmer fra branchen, og de vil arbejde på at identificere løsninger og initiativer, der kan støtte medlemsvirksomhederne og branchen som helhed.

Arbejdsgruppen vil bidrage med viden og inspiration til, hvordan man kan skabe en attraktiv arbejdsplads for både medarbejdere og ledere. Derudover vil de komme med forslag til initiativer, der kan styrke branchen og ændre den generelle opfattelse af at arbejde i advokatbranchen.