03.04.23

Velkommen til Annesofie og Emilie

Når vi byder nye medarbejdere velkommen, er det vigtigt, at de får en god start på karrieren hos os. Det er nu en måned siden, at vi bød velkommen til Annesofie Qvist Lessèl og Emilie Guldborg, der begge er startet som stud.jur.

”Det der tiltaler mig ved Husen Advokater er, at det er et specialistfirma, hvor nørderne inden for fast ejendom er samlet. Jeg ser det derfor som en rigtig god mulighed for at dygtiggøre mig, samt arbejde med nogle engagerede og specialiserede mennesker. Samtidig tiltaler det mig, at der er et stort fokus på arbejdsmiljø og mental trivsel.” / Annesofie, stud.jur.

”Min første tid som stud.jur. hos Husen Advokater har været en rigtig positiv oplevelse, hvor mine nye kollegaer har taget godt imod mig. Alle har været klar til at hjælpe og taget sig tid til at svare på mine spørgsmål. Det har gjort, at jeg har glemt, at jeg er ny, da jeg hurtigt følte mig som en del af teamet. Jeg oplever ligeledes, at vi er gode til at anerkende det arbejde, som vi laver. Det får en til at føle, at man skaber værdi – også selvom man er ny.” / Emilie, stud.jur.

Velkommen til Annesofie og Emilie!