KARRIERE

Vi gør os umage
– også med din karriere og din trivsel.

For os starter og slutter det hele ved vores høje faglighed og vores trivsel. Det sunde langtidsholdbare arbejdsmiljø og din mentale trivsel er en topprioritet for os. Faktisk er det vores ambition at være blandt de førende på området.

Vi tror på, at forudsætningen for, at du kan gøre dig umage, og levere den topkvalitet som vi og kunderne forventer er, at du har plads til hele livet. Samtidig er det en topprioritet at fastholde og videreudvikle vores stærke faglige miljø. Andre i branchen kalder os nørder, når det kommer til fast ejendom. Det er vi stolte af.

Husen Akademi

Husen Advokater har etableret et akademi, der understøtter og driver kompetenceudviklingen på alle trin fra stud.jur. til og med partnerniveau. Husen Akademi har fokus på kompetenceudvikling indenfor det juridiske, det relationelle, det kommunikative m.m.

Mød et par af vores kollegaer

Mød Andreas

Andreas startede i 2016 som stud.jur., og arbejder i dag som advokat bl.a. med erhvervs- og boliglejeret. Andreas er også mentor for vores stud.jur. gruppe.

HVAD ER DET BEDSTE VED AT VÆRE EN DEL AF HUSEN ADVOKATER?

“Fra dag 1 har jeg fået et enormt stort ansvar. Det har virkelig skubbet på min udvikling. Samtidig står jeg aldrig alene, fordi vi er et utrolig stærkt kollektiv. Hos os vinder og taber vi sammen. Det betyder, at alle er en betydende del af fællesskabet.”

Mød Mette

Mette har siden 2019 været en del af holdet som advokat og arbejder bl.a. med byfornyelse, erhvervs- og boligret samt udvikling af ejendomme.

HVAD ER DET BEDSTE VED AT VÆRE EN DEL AF HUSEN ADVOKATER?

“Udviklingsmulighederne og ansvaret er stort og der er altid adgang til konstruktiv sparring. Sammenholdet er stærkt på tværs af hele huset. Der er højt til loftet, en uformel tone og “work-life-balance” er ikke blot et flot ord i vores stillingsopslag, men naturligt respekteres for at skabe et godt arbejdsliv.”

Mød Lotte

Siden 2014 har Lotte som advokatsekretær udarbejdet udkast til processkrifter, ekspederet ejendomshandler, stiftet selskaber og sikret, at der ikke tabes bolde på gulvet.

HVAD ER DET BEDSTE VED AT VÆRE EN DEL AF HUSEN ADVOKATER?

“Jeg synes, at det er dejligt at være en del af en virksomhed, som er i konstant udvikling, og hvor man som medarbejder også har indflydelse på denne udvikling. Derudover er jeg enormt glad for virksomhedens størrelse, hvor alle kender alle.”

Mød Asger

Asger startede i 2013 som stud.jur. og arbejder som advokat især med entreprise-, erstatning- og forsikringsret. Desuden bidrager han også internt, bl.a. i forhold til forsikringsspørgsmål.

HVAD ER DET BEDSTE VED AT VÆRE EN DEL AF HUSEN ADVOKATER?

“Først og fremmest sætter jeg pris på det sociale. For mig er mange af mine kollegaer også mine nære venner. Jeg får nærmest et kick ud af at løse komplekse opgaver, hvor jeg skal tænke ud af boksen for at finde den bedste løsning.”

Vi søger løbende nye medarbejdere

Vi søger løbende nye medarbejdere med de rette juridiske og personlige kompetencer. Send gerne en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller om din motivation, din baggrund og dine ambitioner. Du opfordres til ikke at fremsende cpr-nr. eller andre følsomme personoplysninger med din ansøgning.

Har du spørgsmål, så kontakt os på +45 33 32 26 26 eller info@husenadvokater.dk