13.12.23

Lær for Livet - Sammen
styrker vi børns fremtid

Hos Husen Advokater har vi valgt at støtte organisationen Lær for Livet, hvis mission er at styrke læring, livsduelighed og fællesskaber for børn og unge i udsatte positioner. I 2023 modtog de UNICEFs Børnepris, som årligt tildeles en person, en organisation eller en virksomhed, som gennem flere år har ydet en særlig bemærkelsesværdig indsats for børn og unge i Danmark eller internationalt.

I Danmark har vi lige og fri adgang til uddannelse, men langt fra lige muligheder for at gennemføre den. Lær for Livet skal bidrage til, at udsatte børn og unge styrker deres faglighed og personlige kompetencer, får øget lyst til læring og opnår bedre trivsel. Nogle af vores kerneværdier er trivsel, læring og faglighed, hvilket i høj grad harmonerer med Lær for Livets arbejde. Vi er derfor meget glade for at være med til at støtte deres arbejde.

I dag havde vi besøg af Karen Haumann, der fortalte mere om organisationens arbejde, forskningsresultater og hvordan vi fremover kan bidrage. Tusind tak for besøget og det vigtige arbejde, I udfører.