19.04.24

Mette Frøsig udnævnes til Manager

Mette har været en værdsat del af Husen Advokater siden marts 2019. Hendes ekspertise omfatter områder som boliglejeret, byfornyelse og udvikling af fast ejendom.

Udover sin rolle som advokat fungerer Mette også som mentor for vores gruppe af advokatfuldmægtige. Det er en rolle, som hun i høj grad selv har været med til at forme og definere. Det indebærer blandt andet at støtte den faglige og personlige udvikling samt at sikre, at deres uddannelsesplan forløber optimalt, så de er bedst muligt rustet til den dag, de er færdiguddannede som advokater.

At skabe en kultur præget af tryghed og inklusion er særligt afgørende for Mette:

“Det er vigtigt for mig, at jeg altid er tilgængelig, og at jeg har en tillidsfuld relation til alle vores advokatfuldmægtige. Efter min opfattelse er det at være en god advokat et håndværk. Det kan man ikke (kun) læse sig til. Derfor forventer jeg heller ikke, at en nyansat advokatfuldmægtig kan mestre alt fra starten, og det er vigtigt for mig klart at kommunikere dette til hver enkelt advokatfuldmægtig, som starter hos os. Det handler om at suge til sig, være nysgerrig og turde stille rigtig mange spørgsmål. Derfor er døren hos alle vores advokater altid åben for sparring.”

Et stort tillykke med den nye titel til Mette!