Udvikling af fast ejendom

Vi bistår klienter med udvikling af udlejningsejendomme – såvel bestående som nyopførte. Vores ekspertise indenfor lejeret, byfornyelse og ejendomshandel gør os i stand til at lægge specialiserede strategier for den fremtidige anvendelse og udvikling.

Udvikling af ejendom kan have mange årsager. Disse kan eksempelvis være ændret efterspørgsel på bestemte typer af lejemål – eller faldende afkast på visse ejendomstyper. Vores store erfaring med førte sager om lejeværdier giver os et solidt grundlag for vurdering af efterspørgsel og værdi. Og i nyopførte ejendomme har vi udviklet en lang række koncepter; herunder servicerede fællesskaber, seniorboliger, studieboliger og blandede koncepter.

Udviklingen kan have ét eller flere formål, med fokus på såvel ejer- som brugerstruktur. Formålene kan bl.a være afkast, risiko (tomgang, lejeværdi mv.) optimering af værdiansættelse, eller klargøring til eventuelt salg.

Det er naturligt at lægge en strategi for fremtidigt ejerskab ved en forestående ejendomsudvikling. Vi bistår derfor ofte vores klienter ved generationsskifte af ejendommene, der ofte er ejet af familieejede ejendomsselskaber. Se nærmere under Generationsskifte.

Vores team

Henrik Bregnhøj Bøgeriis
Adam Apel Ashtiani